Tjänster

juni 13, 2016

HL Väst Bygg AB utgår från västra Göteborg och vänder sig både till företag och privatpersoner. Inga jobb är för stora eller för små. Vid köksbyten kaklar vi åt dig efter önskemål men vi kan även hjälpa dig med sprutmålning av bl a dörrar och fönster.

Vi har nära kontakter med elektriker, rörmokare och plåtslagare m.fl. så att ni som kund slipper allt krångel att hitta alla kontakter som behövs vid en renovering. Vi tar hand om Er.

Köksluckor, garderobsdörrar m.m.
Vi tillverkar nya luckor i mdf eller kompletterar ert befintliga kök med luckor som kan ha skadats under åren.

Sprutmålning
Vi kan stå till tjänst med sprutmålning av dörrar, möbler mm. Hämtning och lämning ingår alltid för att det ska bli så enkelt som möjligt för er att förnya ert hem.

Bygg
Allt från mindre renoveringar t.ex. färdigställning av kök till garage samt om- och tillbyggnader. Vi lyssnar på alla önskemål.

Måleri
Vi utför in- och utvändiga måleriarbeten samt tapetsering m.m. Vi erbjuder även sprutmålning av bl a dörrar, fönster, väggar och tak.

Kakel och klinker
Kökskakling eller klinker i hallen? Eller kanske nytt badrum. Kontakta oss för offert. Vi har behörighet för våtrum enligt BBV (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum) så att du som kund vet att allt blir rätt utfört.